Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Aszalt szilvás csirkemell recept Kedvelt receptek
Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
Hozzávalók 4 főre
» 1 csipet
» 1 ek vaj
» 1 csipet bors
» 4 db csirkemellfilé
» tejszín
» 5 cl konyak
» 3-4 db dió
» 20 dkg aszalt szilva
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

A csíkokra vágott húst a vajon megpároljuk.Sózzuk és borsozzuk.Hozzáadjuk a diót és a félbe vágott aszalt szilvákat. Konyakkal meglocsoljuk és felöntjük tejszínnel.Alaposan kiforrraljuk.
Megjegyzés / tipp:

Gyors és finom vacsora.
0 komment 5 ember kedveli zsuzsika022
2014.03.05 16:44
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
csíkokra vágott, vajon megpároljuk, félbe vágott, csirkemellfilé, kiforrraljuk, meglocsoljuk, megpároljuk, tejszínnel, csirkemell, Hozzáadjuk, szilvákat, borsozzuk, Konyakkal, felöntjük, csíkokra, Alaposan, tejszín, szilvás, vacsora, Aszalt, csipet, Sózzuk, konyak, vágott, aszalt, szilva, aszalt, csipet, vágott, csipet, csipet bors, csirkemellfilé, tejszín, konyak, aszalt szilva,
Long Island Iced Tea koktél
0 komment 2 ember kedveli
Sztracsatella sütés nélkül
1 komment 27 ember kedveli
Orosz Pierogi !
1 komment 6 ember kedveli
Bolognai rizsgolyók
0 komment 3 ember kedveli
Karácsonyi Sacher kocka
0 komment 2 ember kedveli
Sünik
2 komment 12 ember kedveli
Meggyes kukoricaprósza
0 komment 6 ember kedveli
Tejeskávé kicsit másképp
0 komment 2 ember kedveli
Az igazi Bécsi fánk
0 komment 6 ember kedveli
Fehérboros tűzdelt pulykasült
1 komment 4 ember kedveli
Hideg meggyleves
0 komment 5 ember kedveli
Sajtos pogácsa
0 komment 21 ember kedveli
Tárkonyos zuzaragu leves
1 komment 6 ember kedveli
Szarvascomb nyárson
0 komment 2 ember kedveli
Illatos gombaleves.
0 komment 3 ember kedveli
Részeges-epres túrótorta
0 komment 3 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2024 TVN.HU Kft.